Inteligentná plastelína ideálny antistres na relax a zábavu
Neprihlásený zákazník: [ prihlásiť ]    
Inteligentná plastelína - Chytrá plastelínaInteligentní plastelína - Chytrá plastelínaSprytna plastelina - Myśląca MasaIntelligente Knete - Thinking Putty

Magnetická

Magnetická plastelína je tmavá, tajomná a reaguje na magnetické sily.

Každá plechovka obsahuje 80g plastelíny - tak akurát do dlane dospelého človeka.


Zoradiť podľa:   názvu    ceny    výrobcu    zrušiť 

  

Magnetická strieborná   [detail]
Nová strieborná receptúra. Vytiahnite z nej vlákno a pridržte pri ňom magnet. Táto farba sa k nemu pritiahne! Položte ju šikmo nadol, dajte pod ňu magnet a pozorujte skvelý efekt.

Magnet nie je súčasťou dodávky.
9,95 €

 ks
  

Magnetická modrá   [detail]
Modrá supermagnetická plastelína. Sledujte, ako sa plastelína ľahko prichytí k magnetu! Sledujte, ako sa plastelína zmagnetizuje a ako pomocou nej zachytáva ľahké kovové predmety. Sledujte, ako sa zmagnetizovaná plastelína vyhýba magnetu, ak magnet umiestnite na správny pól. Magnet nie je súčasťou balenia.
9,95 €

 ks
  

Magnetická malinová   [detail]
Malinová supermagnetická plastelína. Sledujte, ako sa plastelína ochotne prichytí k magnetu! Sledujte, ako sa plastelína zmagnetizuje a ako pomocou nej zachytáva ľahké kovové predmety. Sledujte, ako sa zmagnetizovaná plastelína vyhýba magnetu, ak magnet umiestnite na správny pól. Magnet nie je súčasťou balenia.
9,95 €

 ks
  

Magnetická zlatá   [detail]
Zlatá supermagnetická plastelína. Sledujte, ako plastelína ochotne priľne k magnetu! Sledujte, ako sa plastelína zmagnetizuje a ako pomocou nej zachytáva ľahké kovové predmety. Sledujte, ako sa zmagnetizovaná plastelína vyhýba magnetu, ak magnet umiestnite na správny pól. Magnet nie je súčasťou balenia.
9,95 €

 ks







Dotty s.r.o. | IČO 01984730 | www.plastelina.sk | info@plastelina.sk | tel.+420 774 996 889

Prevádzkované systémom PremiumSHOP