Inteligentná plastelína ideálny antistres na relax a zábavu
Neprihlásený zákazník: [ prihlásiť ]    
Inteligentná plastelína - Chytrá plastelínaInteligentní plastelína - Chytrá plastelínaSprytna plastelina - Myśląca MasaIntelligente Knete - Thinking Putty

Slnečný fantóm

Slnečný fantóm je jedinečná inteligentná plastelína, ktorá reaguje jasnou zmenou farby na slnečný svit alebo iné UV svetlo.

Jediný originál! Nenechajte sa zmiasť lacnými kópiami na našom trhu, ktoré sa môžu líšiť hmotnosťou, konzistenciou a farebnosťou. Každá plechovka obsahuje poctivých 80g Inteligentnej plastelíny.



Zoradiť podľa:   názvu    ceny    výrobcu    zrušiť 

  


Náchový slnečný fantóm   [detail]
Náchový fantóm je po otvorení plechovky takmer úplne biela plastelína, ale akonáhle na ňu dopadne slnečné svetlo alebo iné UV svetlo, v priebehu niekoľkých sekúnd úplne zmení farbu na fialkovú. Ale to nie je všetko. Pokiaľ plastelínu nabijete na slnku či svetle, svieti tyrkysovo. Plastelína neobsahuje UV svetlo.
9,95 €

 ks
  


Modrý slnečný fantóm   [detail]
Pokiaľ plechovku Modrého fantómu otvoríte, najprv nájdete kúsok bielej plastelíny. Akonáhle ale na ňu dopadne slnečné svetlo alebo iné UV svetlo, v priebehu niekoľkých sekúnd úplne zmení farbu. Ako názov napovedá, modrý fantóm sa sfarbí samozrejme na modro. Ale to nie je všetko. Pokiaľ plastelínu nabijete na slnku či svetle, svieti zeleno. Plastelína neobsahuje UV svetlo.
9,95 €

 ks
  



Slnečný fantóm Ranná hmla   [detail]
V tomto balení nájdete plastelínu nazvanú Ranná hmla. Jedná sa o nádhernú, trblietavo bielu plastelínu z kategórie fantóm, čo je jedinečná inteligentná plastelína, ktorá reaguje jasnou zmenou farby na slnečný svit alebo UV svetlo. Po nasvietení v tme svieti. Samozrejmosťou je, že ho môžete vytvarovať do ľubovoľného tvaru. UV svetlo nie je súčasťou balenia.
9,95 €

 ks
  



Modrý mesiac   [detail]
Bledožltá plastelína sa po nasvietení na slniečku alebo pod iným UV svetlom zmení na modrozelenú. V noci potom bude svietiť jasnú, nebesky modrú september.
9,95 €

 ks







Dotty s.r.o. | IČO 01984730 | www.plastelina.sk | info@plastelina.sk | tel.+420 774 996 889

Prevádzkované systémom PremiumSHOP